avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

am lucrat timp de aproape 2 saptamani pentru o firma de publicitate si nu mi-au incheiat contract, desi le-am adus copii dupa actele necesare deoarece mi le-au cerut si m-au amanat zi de zi cu minciuni ca ma vor plati si nici pana acum nu am vazut nici un ban. ce pot face ca sa pot primi salariul cuvenit pentru perioada lucrata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 10 Octombrie 2011
O sesizare la ITM.
Cu o completare ca, sesizand ITM-ul puteti fi si dvs sanctionat pentru munca la negru ... Art. 260 (1) C.mun. prevede ca, constituie contraventie si se sanctioneaza astfel urmatoarele fapte:
.....
f) prestarea muncii de catre o persoana fara incheierea unui contract individual de munca, cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei;
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru dorana dorana Buna ziua Lucrezi de 2 saptamani si inca nu am contractu de munca.A venit acuma control de la ITME,am raspuns la ceva intrebri....intrebarea mea este ,,Pot sa ... (vezi toată discuția)
Lucrez de 2 luni jumate si inca nu sunt angajat marius19751975 marius19751975 lucrez de 2 luni jumate si inca nu sunt angajat de 2 luni nu am primit salarul mentionez ca suntem platiti la cursa si am de luat vreo 2.400 lei nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Bani nerecuperati tzytzyyy tzytzyyy Buna ziua, am lucrat la negru timp de 2 luni, nu am primit nici macar jumatate din banii promisi, acuma anajatorul nu mai raspunde sau cand raspunde zice ca nu ... (vezi toată discuția)