avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

suspendarea executarii silite

As dori sa stiu daca un dosar trimis la executorul bancar pentru executare silita se mai poate intoarce la banca si in ce conditii sau daca se poate negocia esalonarea platilor. Este vorba despre un credit imobiliar.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 23:41, 17 Octombrie 2011
Executorul judecatoresc nu are competenta de a negocia esalonarea platilor,acesta fiind atributul exclusiv al creditorului.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Executorul bancar este angajatul creditorului, respectiv banca.
Depuneti o cerere de reesalonare in dosarul executorului bancar dar si direct la banca. Dar..find vb despre un credit imobiliar..nu stiu cat de interesati vor fi de cererea dvs.
Formulati o cerere prin care solicitati sa ajungeti cu plata la zi sau o esalonare a platii, dar vorbiti si cu executorul bancar. Spre deosebire de cei judecatoresti sunt mai maleabili. Daca doriti puteti contacta un avocat si puteti fomula contestatie la executare silita. Succes!!!1
elena1411 a scris:

Spre deosebire de cei judecatoresti sunt mai maleabili.

Prefer un executor judecatoresc decat un executor bancar (profesional vorbind...cu ref. doar la dosarele de executare silita) !
Cunoscatorii..stiu de ce!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate restante la banca Florentina Ilie Florentina Ilie Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Somatie manole1973 manole1973 va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , ... (vezi toată discuția)