avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... sucursala asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

sucursala asociatie

Buna ziua
De unde pot afla daca o anumita asociatie are sucursala in judetul meu? ca am inteles ca sucursalele nu sunt inregistrate in registrul asociatiilor si fundatiilor
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 20:46, 11 Octombrie 2011
Sucursalele nu sunt inregistrate in Registrul asociatiilor si fundatiilor .... daca doriti sa aflati puteti intreba la Asociatia - mama, daca are sau nu sucursala in judetul dvs.
Multumesc pentru raspuns ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar suciu_diana suciu_diana Buna ziua, deschiderea unei sucursale in alt judet decat cel al sediului ONG-ului, trebuie inregistrata la judecatoria respectiva? De ce acte este nevoie ... (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala de catre o asociatie andrei27im andrei27im buna ziua, as dori sa aflu: 1. care sunt actele necesare pentru deschiderea unei sucursale in alt judet, de catre o asociatie? 2. dosarul trebuie ... (vezi toată discuția)