avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de peroprietate eliberat pe o suprafata mai mica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de peroprietate eliberat pe o suprafata mai mica decat cea reala....

Buna ziua,

dupa decesul tatalui meu am descoperi ca exista titlu de proprietate pe o suprafata mai mica decat cea reala adica7 arii in loc de 20.pamamntul este intravilan si are 2 case construite pe el,a fost cumparat in anul 1973 si nu sa intabulat decat 7 arii, acum dorim sa facem partajul si ne lovim de problema diferentei de suprafata mentionez ca avem contract de vanzare-cumparare cu martori pe intreaga suprafata, as dori sa stiu cum sa procedam sa intram in legalitate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: monea_lacri , utilizator 14:28, 11 Octombrie 2011
cum adica aveti titlu de proprietate pe mai putin si vanzare cumparare pe tot?
titlu de proprietate consta in ordinul prefectului?
iar v/c doar la case..si terenul a trecut la stat la instrainare..si aveti acum ordin sau cum..
deschideti un proces pentru rectificare titlu de proprietate.
nici intabulat nu este pe toata suprafata.... cu memoriu la Prefect nu putem obtine titlu pe intreaga suprafata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului - macko macko Buna ziua, a-si dori o lamurire la o problema cu care se confrunta o cunostinta, ei in 1984 au cumparat o casa, pe o suprafata de 7 ari, si conform legislatiei ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot intabula proprietatea pentru ca am teren mai mare decat in acte tata_mosu tata_mosu Acum 30 de ani am cumparat o proprietate in intravilan si doresc sa o intabulez.Nu pot deoarece in urma masuratorilor facute acum,reiese ca am cam 70 m2 in ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului mia26maria mia26maria Ca sa obtin intabularea unui teren de 5 ari detinut de 20 de ani de familie, as putea cere ordinul prefectului in locul uzucapiunii ? Mentionez ca platim ... (vezi toată discuția)