avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru caldura

Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ,,ACEASTA MANA CEREASCA'' Inscriidu-se cu brio in BAREM.Nu este decat o autoironie.Va multumesc ! Sunt sigur ca multi asteapta acest raspuns. S V
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:17, 15 Octombrie 2011
@savuvirgil
Daca locuiti intr-o scara de bloc in care caldura este contorizata la nivel de apartament prin repartitoare, evident ca dv., ca deconectat de la reteaua centralizata, platiti totusi caldura la comun. Deci aveti caldura de plata, da? Si daca aveti un venit sub baremul prevazut de OUG 70/2011 puteti depune aceasta cerere pentru ajutorul de caldura.

Daca scara pe care locuiti nu este contorizata la nivel de apartament si dv., pe timpul iernii, nu platiti caldura in sistemul centralizat, atunci nu veti putea depune aceasta cerere deoarece ajutorul de caldura nu mai are obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi neizolate de la termoficare, bune de plata! ce este de facut? allessandra allessandra Ma lovesc de o aceeasi problema de care se lovesc multi proprietari cu centrale si anume: plata fortata pentru niste tevi ce sunt pentru tur si returul ... (vezi toată discuția)
Democratie numai pentru unii? ctinhriscu ctinhriscu Am depus si eu ca tot omul o cerere de debransare catre fosta Termica Botosani actual Modern Calor... Am primit vestea ca nu se aproba debransarea si ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire Iael Iael Buna ziua , As vrea sa va intreb in ce consta acest ajutor in cazul familiilor care locuiesc la bloc si sunt contorizate apa calda si caldura ... (vezi toată discuția)