resurseumanealba 
	    	Utilizator

resurseumanealba 
	    	Utilizator	    

buc 
	    	Utilizator

buc 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Vasilescuelena	                   

Buna ziua! Lucrez de 1 an si 7 luni neintrerupt dar pe perioada determinata. Contractul imi expira pe 09.01.2019 iar eu sunt insarcinata uramand sa nasc la sf ... (vezi toată discuția)
	                    Vasilescuelena	                   

Buna ziua! Lucrez de 1 an si 7 luni neintrerupt dar pe perioada determinata. Contractul imi expira pe 09.01.2019 iar eu sunt insarcinata uramand sa nasc la sf ... (vezi toată discuția)

Ayana1	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca mi se poate prelungi contractul de munca in situatia in care sunt insarcinata, iar contractul a fost semnat pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    Ayana1	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu daca mi se poate prelungi contractul de munca in situatia in care sunt insarcinata, iar contractul a fost semnat pe perioada ... (vezi toată discuția)

mari_ionescu	                   

Buna ziua,
O salariata este angajata cu contract de munca pe perioada determinata care expira in data de 21.09.2015. Intre timp a ramas insarcinata. Sunt ... (vezi toată discuția)
	                    mari_ionescu	                   

Buna ziua,
O salariata este angajata cu contract de munca pe perioada determinata care expira in data de 21.09.2015. Intre timp a ramas insarcinata. Sunt ... (vezi toată discuția)