avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... instalarea tinerilor fermieri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

instalarea tinerilor fermieri

buna seara vreau sa fac o sera sau o mica ferma pentru asta ma inereseaza daca trebuie neaparat sa detin un teren ? sau pot face contract de arendare?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Caracoti , Consultant credite si finantari 10:43, 14 Octombrie 2011
toate conditiile de eligibilitate si de contractare le gasiti pe site
[ link extern ]
cititi cu atentie ghidul solicitantului, exista mai multe conditii de indeplinit.

succes!
Pentru masura 112 "Instalarea tinerilor fermieri" (PNDR), solicitantul trebuie sa prezinte documente de proprietate/folosinta pentru exploatatia agricola. In cazul in care solicitantul are in proprietate exploatatia agricola, va fi punctat (30 p) conform Criteriilor de Selectie, in caz contrar nu va primi nici un punct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112. instalarea tinerilor fermieri catalin_maris catalin_maris Salutare la toata lumea. Am si eu cateva nelamuriri cu privire la Masura 112. -instalarea tinerilor fermieri- si sper sa gasesc unele lamuriri. Am ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Informatii masura 112 tudorman tudorman Vreau sa stiu daca sotia poate depune un proiect pe masura 112 cu contracte de arenda pe numele meu, pentru ca eu nu mai sunt eligibil? (vezi toată discuția)