avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Informatii Masura 112
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Informatii Masura 112

Vreau sa stiu daca sotia poate depune un proiect pe masura 112 cu contracte de arenda pe numele meu, pentru ca eu nu mai sunt eligibil?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:08, 1 Februarie 2012
In Ghidul Solicitantului se expliciteaza:
"Exploataţia agricolă trebuie să fie înregistrată de solicitant, în nume propriu, în Registrul unic de identificare înainte de solicitarea sprijinului pentru instalarea tinerilor fermieri."
Cititi aici:
[ link extern ] /

Trebuie sa luati legatura cu cei de la APDRP din judetul dvs. pentru a vedea daca se poate ca sa preia sotia dvs. arenda asupra terenurilor si apoi sa vedeti daca cei care au arendat pamantul sunt de acord cu aceasta modificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 bdany bdany Buna ziua, Daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea situatie privind eligibiliatea pentru masura 112. Acum cateva luni am cumparat cu ... (vezi toată discuția)
Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)