themis a scris:
Termenul de 30 de zile stabilit de Legea 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice este un termen rezonabil?
Cine se face vinovat de faptul că nu aţi fost suficient de precaută la momentul stabilirii clauzelor contractului de închiriere? Aveaţi ocazia să concretizaţi toate aspectele asupra cărora acum vă judecaţi. Inclusiv chestiunea chiriei achitate cu anticipaţie, deducerea cuantumului ei din preţul de vînzare şi multe altele.
Impresia mea este că sunteţi revoltată de opinia mea. Greşesc?
Liviu S.Bordaş
De unde deduceti ca ma judec?Pt ce sa ma judec?Exprimarea dvs este destul de alambicata, iar motivarea pe care o dati in explicarea rationamentelor potrivit carora a-ti ajuns la o anumita concluzie chiar nu are nici o legatura cu cauza, cu concluzia sau cu ceva pe langa.
Putin ma intereseaza termenul rezonabil din legea......ma intereseaza doar ca in contractul meu nu a fost prevazut niciunul,deci nu sunt tinuta de un termen din contract,nimeni nici proprietarul unilateral nu ma poate forta sa fac sau sa nu fac un lucru intr-un termen stabilit unilateral.
Deci discutia este inutila , 7 zile sau 2 sau 9 era totuna.Clauzele contractuale se modifica de comun acord prin act aditional,termenii se fixeaza de comun acord.....