avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calorifer in uscator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calorifer in uscator

Buna ziua! Apelez din nou la dvs. cu urmatoarea problema:
Am reusit sa am acces la uscatorie incepand de ieri pentru prima oara in 20 de ani de cand locuiesc in bloc si asta datorita cererii facute presedintei asociatiei de proprietari si indrumarilor si argumentelor pe care le-am primit pe acest forum. In uscatorie exista un calorifer destul de mare (fonta si 12 elementi) care presupun ca are ceva consum. La mine in oras gigacaloria era anul trecut 230 lei si urmeaza sa creasca in iarna cu 30%, deci mi se pare destul de mult consumul la comun cu acel calorifer. Ieri am avut si AG si am propus blindarea caloriferului (nu e tarziu, inca se mai poate face mi s-a spus de catre furnizorul de energie termica), dar presedinta mi-a zis ca-s demodata cu asa propuneri. Cred ca presedintele unei asociatii trebuie sa ia masuri ca noi locatarii sa nu platim aiurea tot felul de prostii. Argumentul ca vor avea de suferit cele 2 apartamente de langa uscatorie mi se pare aiurea, mai ales ca cei 2 proprietari au ocupat abuziv acel spatiu 20 ani fara sa plateasca ceva. Si eu am un vecin de apartament care nu locuieste in el si caldura este oprita, iar eu nu beneficiez de caldura de la altii.
Va rog sa-mi spuneti ce argumente sa aduc in cererea adresata presedintei ca sa o conving si sa nu ma mai faca demodata.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 23:00, 14 Octombrie 2011
Foarte bine Helga, acest principiu am transpus si eu pe randurile de mai sus, dar din toate acestea eu inteleg ca: CINEVA care e vecin cu uscatoria doreste altceva ce va fi posibil in urma despagubirilor fiearui proprietar de drept al acelui drept, dupa cum stim majoritatea are o contributie in acele uscatorii, indiferent la ce palier locuiesc, blocul cand a fost vandut s-a vandut si uscatoriile alea, si nu doar celor ce locuiesc la acel palier.

Uscatoriile aveau rolul de USCATORII pentru COVOARE si a rufelor pe timp de iarna. Acum mai putine covoare si avand balcoane inchise (abuziv s-au nu) .., nu mai avem nevoie mare de ele, dar altii le mai pot folosii ca depozite de diferite lucruri s-au biciclete, motorete. In ultim caz cand nu se folosesc se vand catre cei interesati, fondurile fiind folosite in scopuri comune, acoperis, fond rulment etc..

[EDT]
O seara placuta cu stima...,
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Incalzire uscatorie arianaferseta arianaferseta Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun. Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei. Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)
Uscator pentru rufe sau depozit pentru carucioare? Adriana Zuzu Adriana Zuzu Locuiesc din 1995,la parterul unui bloc.Am preluat cheia de la uscatorul de la parter,de la inginerul care ne-a facut predarea apartamentelor.Mi-a spus sa-i ... (vezi toată discuția)