Sunt intr-un proces si mi se cer acte prin care sa dovedesc daca angajatii firmei au lucrat in anumite luni ale anilor 2009-2010 au lucrat in firma. Deasemenea firma a avut contracte de colaborare cu anumite persoane fizice si alte firme si trebuie sa dovedesc si ca aceste pers.fizice si firme au avut contract de colaborare in acea perioada 2009-2010. Mentionez ca firma care mea a platit darile catre stat pentru toate acestea.Deci,mai clar ce acte trebuie sa depun la judecatorie si de unde sa le iau. Va rog mult sa ma ajutati,ca trebuie sa duc aceste documente urgent la judecatorie.
Eu cred ca,contabila le-a depus la fisc dar nu stiu daca le-a facut fise fiscale.dar dati-mi va rog solutia in ambele cazuri. Am contractele,am statele de plata.Mentionez ca nu mai am contabila deoarece firma nu mai functioneaza.Sa inteleg ca si pt. angajati si pentru colaboratori imi trebuie fisele fiscale?
Contracte
rzvolix
Sunt jucator de fotbal,am activat la un club pana in 2010 si nu am incheiat nici un act intrebare e ce fel de acte trebuia incheiate cu clubul,contract sau ... (vezi toată discuția)