Am emis la presiunea furnizorului un BO pentru o factura dar marfa nelivrata si ulterior stornata factura inscrisa pe BO La momentul stornarii furnizorul a refuzat sa-mi remita BO Bineinteles ca a cerut investirea la judecatorie Cu toate ca am facut note scrise la Completul special de investiri i s-a admis actiunea si este irevocabila
Va rog mult sfatuiti-ma ce pot face inainte de a ajunge in situatia de executare
Sa-i fac Plangere Penala pentru imbogatire fara justa cauza?Sau o actiune ?
Va rog mult sa ma ajutati
ati procedat bine, ar trebui sa faceti demersuri pt. a fi scoasa din cip, intrebati la banca cum se procedeaza, sau pe forum, eu stiu ca se introduce actiune, dar nu cunosc detalii
faceti-i si o plingere penala pentru inselaciune, se pare ca de la inceput intentia lui a fost nu sa livreze marfa ci sa va prinda cu biletul si sa va ia banii din cont; poate plingerea ii va baga mintile-n cap
daca se va adresa executorului, ceea ce nu cred ca va face pt. ca are de platit taxe, atunci fiti atenta la comunicarea somatiei pt. a face opozitia in termen de 5 zile
instiintati-l ca daca insista, tot el va plati cheltuielile dvs. de judecata
Bilet la ordin
monica_ka
Am o mare rugaminte. Am trimis catre o firma cu care am lucrat 3 Bilete la ordin, trimise prin DHL cu confirmare de primire. Acum aceasta firma ma someaza prin ... (vezi toată discuția)