avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

diferenta dintre registrul jurnal si cel de casa

Am inteles ca registrul de casa al unei asociatii de propietari cuprinde toate platile , facturile care se platesc dar nu stiu care este diferenta dintre acesta si cel jurnal. Cand trebuie completat registrul jurnal si ce este diferit. Noi abia am preluat asociatia si administratora noastra, este la curs dar nu a putut sa ma lamureasca. :">Multumesc anticipat.
Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti: asociatiile de proprietari consemneaza in registru de casa incasarile si platile efectuate prin banca.
Multumesc anticipat!
Pai din raspunsul d-lui Adriantot din anul 2011,nu ati inteles ca NU ?
In registrul de casa se consemneaza doar activitatile de incasari si plati efectuate prin "casa".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala iubiritza iubiritza buna ziua, am infiintat o II, profil confectionare si vanzare in piete targuri a bijuteriilor hand made. urmatorul pas este sa invat cum anume trebuie sa tin ... (vezi toată discuția)
Registru de incasari si plati Maganu Geta Maganu Geta Cum se completeaza? Ce trebuie scris? Ce operatiuni trebuie trecute aici? Trebuie trecuta si factura si val. nirului sau doar val. facturii si ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre registru jurnal incasari si plati si registru inventar razvanstefan8 razvanstefan8 Ziua buna. Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unor aspecte. O persoana fizica autorizata ( eu fiind una din ele ) trebuie, pe langa altele, sa aiba ... (vezi toată discuția)