avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias?

Mai puteti sa ma ajutati cu o intrebare. Unde trebuie sa raspund la recensamant? Aici unde stau in chirie, in alt oras care nu este cel din buletin... acasa la mine nu prea pot sa ajung, poate doar sa raspund prin telefon la intrebari....
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:50, 20 Octombrie 2011
in mod normal , recenzorul se va deplasa la domiciliul cetateanului . Cu alte cuvinte se va deplasa un recenzor fie ca sunteti sau nu la adresa din buletin.
Fiecare dintre acestia au un tabel cu locuitorii si o zona anume pe care va trebui sa o parcurga completand chestionarele impuse de normele de aplicare.
In acest caz multe sub-populatii sunt pierdute... toti studentii care sunt in camine si nu or sa fie acasa neaparat (sunt doar atatia care nu se duc non stop la adresele din domiciliu), sunt multi care lucreaza in alte localitati etc... oricum presupun ca atunci cand o sa vina aici la usa un recenzor si ii voi spune ca sunt chirias si intreb ce este de facut poate stie ceva...
Articolul al carui link vi l-am pus contine explicatii clare si complete referitoare la recensamant. De exemplu, studentii care au vize de resedinta la caminele / locuintele din orasele unde studiaza vor fi inregistrati la locul de domiciliu pe baza declaratiei parintilor.

In toate cazurile in care persoanele nu sunt gasite de recenzori acasa se procedeaza asa:

[...] persoanele absente temporar de la domiciliu pot fi inregistrate pe baza informatiilor de la celelalte persoane din locuinta, a informatiilor de la vecini sau de la primarie.

www.avocatnet.ro/content/art...

Dvs. fiind chirias, nu vi se vor cere date pentru ca veti fi inregistrata la locul de domiciliu chiar daca nu sunteti prezenta acolo.

Cititi articolul si nu va faceti griji :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011 - chiriasii unde sunt inregistrati? sarbua sarbua Buna ziua Am si eu o intrebare in legatura cu recensamantul. Stau in chirie,iar recenzorul m-a inregistrat ca si persoana in tranzit. Intrebarea este: Este ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Cerere participare - recenzor recesamant 2011 Elinia Elinia Unde as putea gasi aceasta cerere,zic unii ca e tipizata.... (vezi toată discuția)