Am un proces cu firma la care am lucrat,proces pentru recuperarea orelor neplatite si a faptului ca mi se trageau din salar banii pe bonurile de masa pe care le primeam...in aceasta faza mi sa incuviintat proba cu expertul contabil si pina in data de 10.11.2011 cind am urmatorul termen trebuie sa platesc la CEC suma de 300 lei pentru expert.Problema e ca eu sint somer si am o indemnizatie fabuloasa de 405 lei din care trebuie sa ma descurc cu toate momentan.As vrea sa stiu daca am dreptul de a fi scutit de la plata.expertizei contabile si daca da.....rog model de cerere pentru scutirea de la plata expertului.....
azi mi-a vezit incheierea de sedinta in care s-a analizat cererea mea de ajutor public judiciar.Binenteles respinsa pentru ca am fabulosul somaj de 405 lei si mama pensie de 740 lei.Ceea ce am constatat cu stupoare a fost faptul ca plata energiei electrice,a gazului metan si intretinerea apartamentului nu fac parte din cheltuielile la care se refera textul art.9 din OUG nr 51/2008adica nu sint obligatii de intretinere,ca doar traim in Romania .decicitez;FATA DE CONSIDERENTELE EXPUSE SE VA APRECIA CA RECLAMANTUL POATE FACE FATA CHELTUIELILOR DE PLATA A EXPERIZEI,FARA CA PRIN ACEASTA SA-I FIE PUSA IN PERICOL INTRETINEREA SA SAU A FAMILIEI SALE'