avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua,daca ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa acesta are dreptul sa-miia din casa bunuri,in urma unui credit nerambursat?
Ati primit somatie?Aveti loc de munca? Se poate pune poprire pe salariu pana la faza de valorificare a bunurilor proprii si nu cele care sunt in apartament.
da sunt salariat,la serviciu nu am primit nimic ptr poprire dar acasa o adresa in care sunt instiintat ca dosarul meu este pe rol si se judeca in lipsa mea,pe 15.09.11 a fost judecat ca si sol am vazut pe net ca se admite cererea.ce mai pot face va rog din suflet sa ma indrumati!!!!!
daca sunt in baza de date ca rau platnic mai am sanse de refinantare? in somatie am primit termen de o zi doar ca si plata datoriei cum pot rezolva va rog?
Ati primit comunicarea de la judecatorie pt. acea solutie din sept?
buna dimineata.da s-a primit avem termen doar de o zi la dispozitie ptr plata,unde pot mge ptr a discuta ptr o pasuire macar?

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)
Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilinca17 ilinca17 Buna ziua, am primit ieri o somatie de plata de la un executor judecatoresc cu termen de plata de o zi pentru un credit de la banca,banca care a trimis ... (vezi toată discuția)