avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

buna ziua,daca ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa acesta are dreptul sa-miia din casa bunuri,in urma unui credit nerambursat?
cred ca e vorba de incuviintare. Ea se da in camera de consiliu, fara citarea partilor. Si nu se comunica. In niciun caz debitorului...
mergeti si vorbiti cu reprezentantii creditorului.
Faceti totul in scris si luati numar de inregistrare
intrebarea e ce mai pot face?
Somatia prin care aveti termen o zi sa va conformati dispozititilor di titlu executoriu priveste doar bunurile mobile, pentru executare silita imoiliara trebuie sa primiti o somatie de 15 zile, iar executorul trebuie sa se deplaseze la domiciliul dvs. sa incheie proces verbal de situatie. Cel mai bine ar fi sa vedeti dosarul de executare si apoi veti sti ce aveti de facut. Sfatul meu contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)
Executare silita? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Buna ziua! De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la probleme juridice..Am facut un credit de consum in 2007 de 4000 ron pe 5 ani,am fost intrebata daca ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilinca17 ilinca17 Buna ziua, am primit ieri o somatie de plata de la un executor judecatoresc cu termen de plata de o zi pentru un credit de la banca,banca care a trimis ... (vezi toată discuția)