Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa fim sfatuiti cum trebuie procedat cf. legii ca acest contract incheiat initial pe perioada nedeterminata sa-l transformam in CIM pe o perioada determinata (de numai 6 luni) ? Multumim.
Nu cred ca tine pasul si cred ca toti care folosesc varianta noua va poate spune ca este imposibil de modificat durata din nedeterminata in determinata in acest program ...
Sper sa nu gresesc, dar din cate stiu in programul REVISAL exista o functie numita MODIFICARE, in rubrica CONTRACTE. Acolo se modifica data sfarsit contract si se transmite ca orice alta informatie catre ITM.
Sper sa nu gresesc, dar din cate stiu in programul REVISAL exista o functie numita MODIFICARE, in rubrica CONTRACTE. Acolo se modifica data sfarsit contract si se transmite ca orice alta informatie catre ITM.
Era vorba despre modificarea duratei c.i.m. din nedeterminata in determinata .. si nu modificarea duratei unui c.i.m. incheiat pe durata determinata ...
Modificare contract
zxz19
Buna ziua
la un contract individual de munca in care se prevedea ca angajatul lucreaza la sediu angajatorului, se poate face act aditional prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Durata muncii
avo22
Buna ziua,
am un contract de munca incheiat pe durata determinata. Il prelungesc in nedeterminata. Modific durata prin act aditional. Conform ITM nu se ... (vezi toată discuția)