avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare perioada in contractul individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare perioada in contractul individual de munca

Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa fim sfatuiti cum trebuie procedat cf. legii ca acest contract incheiat initial pe perioada nedeterminata sa-l transformam in CIM pe o perioada determinata (de numai 6 luni) ? Multumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 16 Noiembrie 2011
Nu cred ca tine pasul si cred ca toti care folosesc varianta noua va poate spune ca este imposibil de modificat durata din nedeterminata in determinata in acest program ...
Sper sa nu gresesc, dar din cate stiu in programul REVISAL exista o functie numita MODIFICARE, in rubrica CONTRACTE. Acolo se modifica data sfarsit contract si se transmite ca orice alta informatie catre ITM.
denisa_maria90 a scris:

Sper sa nu gresesc, dar din cate stiu in programul REVISAL exista o functie numita MODIFICARE, in rubrica CONTRACTE. Acolo se modifica data sfarsit contract si se transmite ca orice alta informatie catre ITM.

Era vorba despre modificarea duratei c.i.m. din nedeterminata in determinata .. si nu modificarea duratei unui c.i.m. incheiat pe durata determinata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat despre contractul de munca pe perioda determinata!!! teodora27 teodora27 Buna ziua, Lucrez in resurse umane si am citi zilele acetea un articol in care se spunea ca daca un salariat are incheiat un contract pe durata determinata ... (vezi toată discuția)
Modificare contract zxz19 zxz19 Buna ziua la un contract individual de munca in care se prevedea ca angajatul lucreaza la sediu angajatorului, se poate face act aditional prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Durata muncii avo22 avo22 Buna ziua, am un contract de munca incheiat pe durata determinata. Il prelungesc in nedeterminata. Modific durata prin act aditional. Conform ITM nu se ... (vezi toată discuția)