avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutorul pentru caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutorul pentru caldura

Buna ziua.Am si eu o mica nelamurire:vreau sa-mi depun actele pt.subventia la caldura si nu stiu daca beneficiez sau daca are vreo legatura cu faptul ca fratele meu,care nu locuieste cu mine,m-a pus imputernicit la un depozit bancar de-al lui.
Trebuie cumva sa renunt la calitatea de impternicit sau n-are nici o legatura cu actele pt.depunere la subventia de caldura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:23, 25 Octombrie 2011
Nu are nicio legatura. Nu mentionati in formulare ca aveti conturi bancare.. banii din contul fratelui nu-s ai dvs, sunteti doar imputernicit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucesiune motanugec motanugec Buna ziua. Socri la momentul decesului soacrei aveau un depozit bancar in suma de aproape 75 mii lei,Mentionez ca nu s_a facut succesiunea dupa soacra ,iei ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)