avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatii declarative fiscale pentru luna noiembrie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatii declarative fiscale pentru luna noiembrie 2011

25 noiembrie 2011

Declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate - Formular 112

Declaraţia recapitulativa privind livrările / achiziţiile /prestările intracomunitare de bunuri pentru luna octombrie 2011 - Formular 390 VIES

Decontul de taxă pe valoarea adăugată - Formular 300

Decontul special de taxa pe valoarea adăugată pentru luna octombrie - Formular 301

Declaraţia privind obligaţiile de plată la bugetul de stat - Formular 100 - lunar

[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: virgipantel , utilizator 12:16, 8 Noiembrie 2011
Multumesc frumos! :vishenka:
Acelasi raspuns l-a, primit si de administratie sector 4 in legatura cu plata impozitul pe salarii.
Completarea si declararea D112, imi era destul de clara, dar o confirmare nu strica niciodata. Dar plata chiar nu stiam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii Vioreld Vioreld Buna seara. Am auzit ca declaratiile la sanatate, somaj si pensii nu se mai depun incepand cu cele pt luna octombrie ca pana acum, ci pe site-ul ANAF? Va rog, ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale obligatorii ce trebuie depuse in luna august 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Pana la 5 august 2011, inclusiv[/b] [b]Depunerea formularului 092[/b] “[i]Declaratie de mentiuni[/i]“ de catre platitorii de TVA, care au in ... (vezi toată discuția)