avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preluare din revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preluare din revisal

Daca un salariat este suspendat de 2 ani(cresterea copilului),eu cand o preiau in revisalul nou ii schimb salariul in 670(salariul minim pe economie),deoarece in momentul suspendarii salariul acesteia era inca 600?
Deci intrebarea este ii trec 600 deoarece ea apare inca angajat suspendat?sau 670 conform cresterii salariului minim?Sau ii voi schimba doar in mom in care suspendarea inceteaza?
Cel mai recent răspuns: sunyigabi , utilizator 10:00, 27 Octombrie 2011
II treceti salariul de la data suspendarii , urmand ca la data incetarii suspendarii sa-i modificati salariul ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic + lichidare la zi Loredana_84 Loredana_84 O salariata doreste lichidarea la zi, cu prima zi in care revine din concediu crestere copil. Pentru revenirea din CIC am intocmit un act aditional de revenire ... (vezi toată discuția)
Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca in data de 14.09.2020 inceteaza suspendarea cim ... LarisaMT LarisaMT Buna ziua, Daca in data de 14.09.2020 inceteaza suspendarea CIM a unei angajate din CCC, iar salariul ei este minimul pe economie si doreste si trecerea la ... (vezi toată discuția)