Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
administratorul blocului este un simplu angajat al asociatiei si este mandatat sa-si exercite aceste atributiuni de catre comitetul executiv. tot comitetul executiv il poate demite pe administrator pentru neregulile financiare de care vorbeati.
Buna seara,
Am si eu o problema cu administratorul de la asociatia de locatari. Nu vrea sa-mi primeasca banii de intretinere daca nu ii platesc si fondul de reparatii, i-am spus ca ii voi platii si acest fond, dar in primul rand platesc intretinerea. Si aceasta problema nu e singura....Incarca metrii cubi de apa fara sa citeasca apometrele, femeia de serviciu e platita separat cate 3.5 lei / luna pe apartament asta insemnand 52.5 din care aceasta primeste numai 40 lei restul ii opreste Dna. Administrator pentru detergenti ....Am incercat sa-i facem reclamatie la primarie, insa in zadar, acolo am fost amenintat de calomnie si acest lucru pentru ca dansa are relatii "sus puse". Locatarii nu vor sa semneze nicio reclamatie, ca sa reusim intr-un fel sa o dam afara, pentru ca au fost amenintati de aceasta cu judecata datorita restantelor (nu foarte mari in jur de cateva sute de lei). Exista vreo lege si pentru Dna Administrator? Ce putem face? Suntem constienti de faptul ca in Giurgiu nu vom reusii sa rezolvam ceva si nici in alta parte pentru ca locatarii nu vor sa se implice, eu de unul singur nu pot face nimic, autoritatile spun ca eu sunt de vina ca ma cert cu ea sa-mi dea niste explicatii pe banii mei si in plus e platita din banii mei si ai celorlalti locatari. Ce ne sfatuiti sa facem?
Va multumesc!
femeia de serviciu e platita separat cate 3.5 lei / luna pe apartament asta insemnand 52.5 din care aceasta primeste numai 40 lei