Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
le merge televizorul toata noaptea cu sunetul dat destul de tare plus toata ziua (8-23~24) copii lor fug prin casa.
Un echipaj al politie s-a deplasat pana la fata locului si totul s-a rezolvat, de atunci avem liniste si noi.
cred ca vroiati sa scrieti aici
"aici noi face legea, daca veneai la mine cu probleme de acestea iti trageam si o palma, eu ascult tv-ul la ce ora vreau si la ce volum"- trebuia sa fie "aici noi facem legea"
cu amnintari de genu "am sa fac eu ceva si va fac sa plecati de aici" - amenintari era probabil cuvantul pe care l-ati macelarit, iar "genu" trebuie sa aiba un articol hotarat "l" la sfarsit pentru a avea exprimarea corecta din punct de vedere gramatical in limba romana
(inca m-ai avem copia dupa tabelul vechi cu semnatura si stampila lor)- aici apare o extrem de grava greseala de ortografie - "mai" este un singur cuvant aici D-na draga nu 2 - dupa cum l-ati scris Dvs "m" ar fi trebuit sa fie pronume, iar "ai" verb auxiliar in forma in care ati scris Dvs
Aceeasi problema cu cei 3 de i o sesizez si la Stimatul Domn inversunat impotriva aceluiasi domn administrator, pe care, culmea, il acuza de aceeasi nestiinta de care da si Dansul dovada:Nu ca sa-mi fuga copii tai in cap.
Iata ca apare si acel i lipsa de la "copiii" si apare in 2 locuri - acum a fost pus cu generozitate:daca ti-ar plange copilul mic ar fi o chestii.siDar macar seara dupa 10 lunistiiti-va
Iata ca apare si macelarirea cuvintelor: "Bineinteles adinistratorul" si aceeasi lipsa a articolului hotarat i, omis (bonus) in 2 cuvintela uni mai mult la alti mai putinTrezitiva !!!. . "treziti" e verb, iar "va" este pronume. Stimate domn nu se scrie impreuna!!!!!
Si ca sa n-o mai lungim, apogeul apare:
Ceea ce vreau sa subliniez este ca: DACA VREI SA CAUTI NOD IN PAPURA AI SANSE 100% SA GASESTI, intr-un fel sau altul.
Ratiunea, calmul si respectul sunt absolut necesare cand traiesti in colectivitate, Democratia nu inseamna ca majoritatea trebuie sa se adapteze minoritatii. Neadaptatii sa se adapteze sau sa-si rezolve problemele in alta parte. Si sa lasam acest cuvant mare deoparte. Iata definitia lui cum o da dex-ul:
DEMOCRAŢÍE, democraţii, s.f. Formă de organizare şi de conducere a unei societăţi, în care poporul îşi exercită (direct sau indirect) puterea. – Din fr. démocratie.
Le doresc succes D-nilor sa-si rezolve problemele si, sfatul meu, sa mai puna mana pe carte inainte sa jigneasca persoane care, intr-o democratie, le sunt egale ca drepturi si obligatii.