avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSENIREA -PROBLEMA SARACIEI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSENIREA -PROBLEMA SARACIEI

O sa incep prin a spune ca in urma cu 6 saptamani fratele soacrei mele a murit din cauza unui infart la varsta de 55 de ani .Casatorit in urma cu 5 ani de zile defunctul nu a trecut nimic din bunurile sale pe numele sotiei acesta avand actul de vanzare cumparare al garsonierei numai pe numele sau .Acum sotia sa pretinde ca garsoniera ,masina ,plus bunurile din locuinta ii revin dumneaei desi defunctul are 3 frati care dupa parerea mea au dreptul la mostenire .ce ne sfatuitisa facem ?au cei 3 frati dreptul la ceva?:wave:
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:43, 28 Octombrie 2011
Pana la dezbaterea succesiunii, nimeni nu poate instraina masina sau casa. Dezbaterea succesiunii are loc in localitatea de domiciliu a decedatului.
Pt declaratia de acceptare, nu e necesar ca fratii sa se deplaseze, o pot da la orice notariat doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu mama vitregă. care sunt cotele moștenitorilor? Istvan.S Istvan.S Bună. A murit socru care avea 3 copii (din prima căsnicie ) și nevasta care este mama vitregă a copiilor (nevastă din a doua căsnicie). Socru a dobândit ... (vezi toată discuția)
Succesiune davidmirela davidmirela Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral Corina Capotã Corina Capotã Va propun urmatoarea speta: Tatal decedat in 2004 raminind o sotie supravietuitoare si o fiica. La data mortii sale nu are bunuri imobile, apartamentul sau ... (vezi toată discuția)