avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Secretar executiv al unui partid - ''Fisa postului''
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Secretar executiv al unui partid - ''Fisa postului''

Buna ziua,
-Imi poate spune si mie,cineva,care ar fi responsabilitatile unui secretar executiv al unei filiale locale de partid ? Exista o astfel de fisa a postului ? Este ceva tipizat,sau totul se face la aprecierea cuiva din respectivul partid ?
-Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LexickX , utilizator 23:58, 20 Iulie 2023
Am inteles.Multumesc pentru informatii. Functia exista,dar "obiectul muncii" nu !
O zi buna.
Poate va ajuta cineva din interiorul acestor structuri cu ceva materiale. Nu e nevoie sa apara aceste lucruri detaliate in statut. O fi avand ei regulamente interne sau cum s-or fi numind prin care sa le " traseze" sarcini precise celor care duc munca in teritoriu.
Asa m-am gandit si eu,dar e greu de obtinut astfel de informatii din interiorul unui partid. M-ar interesa sa stiu din alte surse.
Poate,totusi,se va gasi cineva care sa cunoasca astfel de lucruri.
O seara buna.
Pentru ca suntem in forumul "discutii politice" poate ca ar fi cazul sa migrati la un partid care are fisele de post gata facute :coffee:
Buna seara,
-In ceea ce ma priveste,nu este cazul "migratiei" intrucat nu fac parte din niciun partid.
-Am obtinut informatiile respective,de la un membru al respectivului partid,care ma interesa.
O seara buna tuturor forumistilor.

Alte discuții în legătură

Lnfiintare filiale fundatii in strainatate simonastanescu58 simonastanescu58 O fundatie poate infiinta o filiala in alta tara, si daca raspunsul este da, care este patrimoniul initial al filialei? (vezi toată discuția)
Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong anabelleand anabelleand dar vreau sa stiu anumite lucruri inainte 1.daca dupa deschiderea asociatiei pot deschide o filiala in alta tara din europa sau pot organiza campanii de ... (vezi toată discuția)