avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Secretar executiv al unui partid - ''Fisa postului''
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Secretar executiv al unui partid - ''Fisa postului''

Buna ziua,
-Imi poate spune si mie,cineva,care ar fi responsabilitatile unui secretar executiv al unei filiale locale de partid ? Exista o astfel de fisa a postului ? Este ceva tipizat,sau totul se face la aprecierea cuiva din respectivul partid ?
-Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LexickX , utilizator 23:58, 20 Iulie 2023
-Imi poate spune si mie,cineva,care ar fi responsabilitatile unui secretar executiv al unei filiale locale de partid ? Exista o astfel de fisa a postului ? Este ceva tipizat,sau totul se face la aprecierea cuiva din respectivul partid ?

Un secretar executiv,este ales de catre Adunarea Generala /partid odata cu membrii din Comitetul executiv al filialei locale/municipale intai apoi judetene.

Prin votul unanim al membrilor partidului,se intocmeste un Raport /Proces Verbal al adunarii generale locale si se transmite la partidul ""national""pentru validare.

Daca se valideaza,cei 10 membri din Comitetul filialei si secretarul executiv,vor fi remunerati conform statelor de plata ce se gasesc la sediul partdului.

Remuneratiile pot fi intre salariul minim per economie pana la salariul mediu/economie .Fiecare filiala se administreaza propriu,prin cotizatiile ce le incaseaza .

adriantot a scris:

Pentru ca suntem in forumul "discutii politice" poate ca ar fi cazul sa migrati la un partid care are fisele de post gata facute :coffee:

Apelati cu incredere la partidul care a promis societatii civile ""sa traiti bineeeee!"" si a "raportat-prin secretarul executiv, urmatoarele Succese :

-am scos din sistem pensionarii=D>
-B-)am inchis spitale si scoli
-- am taiat la toti, salarii, ajutoare:magic:
- :thumbup:construim piscine, patinoare....
- noi facem bine tarii si romanilor -am rescris istoria
- am pus toti ciumpalacii ministrii
am supus institutiile statului
facem experiente si genocid cu poporul
am imprumutat bani de la FMI si pentru generatiile viitoare
radem economia care a ramas
prostim lumea cu pungute electorale
ne spargem in banii publici
facem afaceri in familie doar cu statul
am creat noi someri , baza societatii
am intarit si hranit clanurile noastre
am redus, taiat salarii, pensii si am crescut taxele
dorim faramitarea Romaniei in voievodate
dorim romani sclavi si emigranti afara
ce spunem azi, nu este valabil maine
azi portocaliu maine verde,poimaine violet si tonalitati pe negru !
am aranjat odraslele sa fie bine
am luptat cu coruptia si nu a fost nimeni judecat
incurajam exilul fortei de munca
nu mai dam suventie populatiei la caldura dar lasam contracte la baietii destepti

SA TRAITI BINE ...HA,HA,HA....
IARNA nu-i ca VARA......SA INGHETATI BINE !

Sa traiesti Bine domnule Secretar Executiv al filialelor Partidelor locale ...........oricine ai fi !
Va multumesc.

gigelas a scris:

Buna seara,
-In ceea ce ma priveste,nu este cazul "migratiei" intrucat nu fac parte din niciun partid.
-Am obtinut informatiile respective,de la un membru al respectivului partid,care ma interesa.
O seara buna tuturor forumistilor.

O sa redeschid topicul cu rugamintea de a ma ajuta si pe mine va rog cu informatiile daca puteti. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare filiale fundatii in strainatate simonastanescu58 simonastanescu58 O fundatie poate infiinta o filiala in alta tara, si daca raspunsul este da, care este patrimoniul initial al filialei? (vezi toată discuția)
Functia de vicepresedinte si secretar aecobob aecobob Buna ziua Va rog sa ma lamuriti ce presupune, practic, functia de vicepresedinte la o asociatie de proprietari in afara de specificatia de la Art.21(3) : ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong anabelleand anabelleand dar vreau sa stiu anumite lucruri inainte 1.daca dupa deschiderea asociatiei pot deschide o filiala in alta tara din europa sau pot organiza campanii de ... (vezi toată discuția)