am mai scris odata dar nu am primit nici un raspuns .......azi am fost la primarie si am intrebat daca eu beneficiez de ajutorul cu alimente sau cel de lemne si am primit raspunsul NU
cu alte cuvinte atunci cei care nu au nici un venit si copil acasa nu are dreptul la nimic aceste persoane poate sa moare pentru ca nu se incadreaza ptr aceste ffffffffff mari ajutoare
Am spus noi ca nu va incadrati? Stimata mea colega Gabrielle v-a intrebat daca sotul lucreaza legal in strainantate pentru a vedea daca sunteti eligibila. Eu v-am dat de asemenea alte criterii de eligibilitate.
Sotul nu va sustine din strainatate, nu va trimite bani?
cu sapa prin sat ma duc ca nu mie rusine dar........acum este iarna nu mai merge sapa si sa ma duc sa sparg lemne la oameni prin sat nu pot totusi sunt femeie
el lucreaza cu ziua cum sar zice NU nu lucreaza cu documente cand are cand nu deci.........
nu vreau sa plec ptr ca am copilul aici la scoala si de bine de rau AICI se invata carte
In cazul acest, presupunand ca sunteti doar 2 persoane:
Puteti beneficia de ajutorul de caldura daca NU aveti urmatoarele:
autoturism peste 1600 cmc
utilaje agricole: tractor, etc
utilaje de prelucrare agricola: presa de ulei, etc
utiliaje de prelucrare lemn:drujba, gater, etc
terenuri de imprejmuire a locuintei de peste 2 hectare
terenuri arabile sau de faneata de peste 2 hectare
vii, livezi, gradini de legume de peste 1 hectar
peste 3 vaci
peste 5 porci
peste 20 de oii/capre
peste 15 familii de albine
Venitul pe membru de familie trebuie sa fie sub 615 lei pe membru de familie.
In acest caz mergeti la Primarie si completati cererile privind acordarea ajutoarelor respective. Primaria este obligata sa va raspunda, in cazul in care nu va da acceptul. Aveti grija cum completati formularele. Este foarte important acest aspect.
Ajutor incalzire
yulyghe
Buna ziua
In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)