avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce nu primesc ajutor social si ajutor pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce nu primesc ajutor social si ajutor pentru incalzire?

am mai scris odata dar nu am primit nici un raspuns .......azi am fost la primarie si am intrebat daca eu beneficiez de ajutorul cu alimente sau cel de lemne si am primit raspunsul NU
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
nuna, utilizator
nu am nimic din tot ce ati enumerat

deci raspunsul lor a fost ffffffffff ferm NU eu ce pot sa fac?

imi pare rau dar copilul meu este ROMAN trebuie sa invete sa citeasca si sa scrie in romaneste
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Stimata doamna, vi s-a explicat ceea ce trebuie sa faceti . Adresati-va tot la Primarie, dar nu verbal, intrebandu-i daca aveti sau nu dreptul la ajutoare. Cereti formularele si completati-le . Acolo trebuie sa declarati inclusiv ca sotul lucreaza in strainatate. Chiar daca fara acte, obtine venituri. De aceea este posibil ca cei de la Primarie sa va spuna ca nu va incadrati la ajutoare. Mentionati deasemenea orice ajutor material de care mai beneficiati, alocatia copilului . Se va face o ancheta si se va verifica veridicitatea celor declarate de Dvs.

Edit later:

Am inteles ca doriti ca fiul sa invete in Romania, dar si in strainatate sunt comunitati de romani, cu scoli in care predau cadre didactice din Romania, copiii de acolo nu uita ca sunt romani si nici sa vorbeasca sau sa citeasca in limba romana.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
din pacate am fost am stat 2 ani dar copilul meu a fost...... nu va pot descrie prin tot ce a trecut si a suportat ptr ca asa ii ziceam noi ca va fi mai bine dupa ce va invata limba dar dupa ce a terminat 2 clase acolo nu stia nici cat fac 2+3 deci nu a invatat decat limba si sa ia suturi in fund si pe langa toate astea a pierdut un an aici deci a inceput sc la 8 ani am incercat si asta nu mai vreau ca copilul meu sa mai fie bataie de joc eu am acceptat sa fiu pres la usa lor dar copilul meu nu

va multumesc ptr sfaturi oricum nu pot face nimic cu primaria ptr ca aici toata lumea cunoaste pe toata lumea asa e la tara nu ma pot duce sa cer formular ptr ca nu imi da

Au obligatia de a va da formularele.

Pai nici in Romania nu se invata adunarea si scaderea in clasa I.
eu ca parinte sunt multumita a primit premiul1 in clasa 1 si a participat la mai multe olimpiade tot premiul 1 ,deci altceva acum sunt mandra

cred ca nu ati inteles eu am intrebat doar atat nu ma agat de copil deloc ar trebui sa veniti in zona noastra si sa vedeti ca sunt doar 3 chioscuri eu unde sa ma angajez sau ptr ca aveti unde sa lucrati trebuie sa va radeti de AMARATI sau credeti ca noi nu vrem sa lucram doar sa primim mila ganditi gresit nu ati dat de greu niciodata se vede am mai zis ca cu sapa ma duc in sat dar sa sparg lemne chiar nu pot nu mam dus la nimeni sa cer ce am avut am mancat nu mia dat nimeni pomana si nici nu primesc

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire yulyghe yulyghe Buna ziua In situatia in care apartamentul este pe numele meu iar in el locuieste mama mea cu fiul meu, ar avea dreptul la acest ajutor? Mentionez ca eu nu ... (vezi toată discuția)