avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... plecare in romania cu bebe...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

plecare in romania cu bebe...

sper sa ma poata ajuta cineva...va povestesc...
in decembrie trebuie sa ajung in romania,sunt in spania de 4 ani,iar acest an am nascut un baietel,am facut programare sa ii fac pasaportul,am pe 5 decembrie,problema este ca nu ii fac baietelului pasaport simplu temporar)(care se da pe loc cum se facea inainte ci pasaport simplu electronic care se elibereaza in max 1 luna,si clar eu voi fi in romania.in final voi cere un titlu de calatorie ca sa pot ajunge acasa insa problema este ca nu stiu cum ma voi intoarce inapoi in spania,,,,as vrea sa stiu daca pot face pasaportul baietelului in tara fara ca tatal sa fie prezent(nu ne poate insoti deoarece munceste),im trebuie vreo imputernicire ,,,,,,daca pot sa ii fac pasaportul in tara nu i l-as mai face aici in spania....astept raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 16:01, 6 Noiembrie 2011

Imi pare rau :(

Important este sa ajungeti cu bine si sa va intoarceti sanatosi :vishenka:
:wave::wave:ares_3


da asa este,,,
Daca ati solicitat clar in cerere ca doriti pasaport la urgenta, de ce nu vi sa eliberat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaportul copilului obligatoriu? va rog este urgent! anya_anna anya_anna sapt viitoare vin cu bebelusa mea de 4 luni in tara pt o luna. am sa calatoresc doar eu cu ea...iubitul meu munceste si nu poate venii...el este maltez ... ce ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copil nascut in spania sofiamaria sofiamaria Buna, va rog cine ma poate ajuta sa imi spuna ce formalitati trebuie facute pt obtinerea unui certificat de nastere a unui copil nascut in spania dar parintii ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)