avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebari infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebari infiintare SRL-D

Vreau sa infiintez un SRL-D si am trei intrebari. Mentionez si ca sediul social al firmei va fii in alt judet decat cel de domiciliu.

1. Trebuie sa inregistrez firma la ORC din judetul de domiciliu sau in cel in care va fii sediul social al firmei?
2. Este posibil ca sediul social sa fie intr-un apartament care apartine unei alte firme care are sediul social tot acolo (apartamentul are 3 camere), daca se face un contract de comodat?
3. Contractul de comodat si avizul asociatiei de locatari trebuie facute inainte de inregistrarea firmei. Dar din cate am vazut pe avizul asociatiei trebuie completat CUI si numarul de ordine in registrul comertului, care se elibereaza doar dupa inregistrare. In cazul asta se completeaza documentele doar cu numele firmei?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ax3l4axel , utilizator 09:54, 7 Noiembrie 2011
1. ORC din judetul unde aveti sediul social.
2. Da, cu conditia obtinerii acordului AFP.
3. Inainte de inregistrare la ORC si se fac in numele firmei. Aveti nevoie si de acordul vecinilor pe langa cel al asociatiei.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru valery valery Ce acte sunt necesare ptr a deschide un punct de lucru dupa infiintarea firmei si ce preturi trebuie sa platesc la ORC si apoi la avocat? Daca ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)