avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri banesti pentru malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri banesti pentru malpraxis

Subiect: Despagubiri pentru malpraxis
In cazul nefericit in care ai fost victima unui malpraxis care credeti ca este cea mai buna si mai rapida varianta pentru obtinerea de despagubiri banesti:

a) sesizare colegiul medicilor sau ministerul sanatatii ( care cred insa ca sint frectii la picior de lemn )
b) actiune penala si constituirea ca parte civila
c) actiune civila
d) combinatii din cele de mai sus si care se din ele se pot asocia ?

Apropo in acest caz care este termenul juridic pentru aceste despagubiri banesti ca daune morale nu prea s-ar potrivi.

Cel mai recent răspuns: ady_deva , utilizator 10:50, 30 Martie 2012
in penal, pentru constituire de parte civila nu datorari taxa de timbru si timbru judiciar.
oricare ar fi solutia aleasa, dureaza foarte mult.
Cazul meu este mult mai evident decit al lui Ciomu. In plus recent au mai fost acordate 500.000 euro in alt caz, cred ca il cunoasteti.In plus exista suspiciuni mari de atentat la viata, in spate fiind coruptia de stat,deoarece nu am avut ce face si i-am oprit citiva ani sa mai dea un tun de citeva miliarde de euro .Nu este vorba numai de un malpraxis ci de un lant de malpraxisuri si mai agravant realizate la mai multe spitale.Banuiam de musamalizarea de la colegiului medicilor, sint medic ca pregatire. Exista cumva posibilitatea solicitarii ca sa analizeze cazul colegiul medicilor dintr-o alta tara a Uniunii Europene ?
Ce pot face in cazul in care am ajuns la urgenta de unde am fost trimis la sectia ORL unde am gasit de garda un doctor stomatolog care mi-a prescris BIXTONIM pentru viroza respiratorie iar la 12 ore dupa asta am ajuns din nou la urgenta avind aceleasi simptome fiind din nou trimis la sectia ORL unde de data asta era un medic de specialitate si in urma controalelor facute am fost internat cu sinuzita maxilara???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces medic fox6200 fox6200 buna ziua.anul trecut am fost operat.in urma operatiei dr.mi-a atins nervul sciatic si am pareza si paralizie picior.mai pe ramaneste am intrat pe picioarele ... (vezi toată discuția)
Procedura malpraxis asistente BiancaTudose BiancaTudose Buna seara! Speta este urmatoarea: o asistenta a facut o greseala ca sa ii spun asa si a cauzat vatamari unui pacient. S- facut plangere penala pt neglijenta ... (vezi toată discuția)
Schizofrenie romiskumpy romiskumpy am fost internat intr_un spital (aproximativ, o saptamana)deoarece, m_am taiat pe ambele maini din cauza unei caderi psihice. dupa ce am iesit din spital ... (vezi toată discuția)