sunt medic de familie intr-o comuna. am un contract de concesiune (unic) pt cabinetul propriu-zis cit si pentru un spatiu cu titlul de "locuinta medicului". recent, primaria a impartit spatiul cu destinatie de locuinta in 2 si l-a concesionat la alti 2 fara sa-mi rezilieze sau schimbe contractul. motivatia lor a fost ca spatiile cu destinatie ne-medicala nu se concesioneaza si ca atare au voie sa faca acest lucru.
intrebari: contractul meu (incheiat acum 1 an) este valabil? a fost vreodata valabil? este legal ce au facut cei de la primarie?
din pacate atasamentul din mail nu il pot deschide, dar va raspund, ca si dna av GabrielaA ca, in baza a ceea ce ati reprodus mai sus din contractul de concesiune, locuinta medicului face obiectul contractului, astfel incat nu au dreptul de a concesiona si altor persoane acel spatiu. Prin urmare, solicitati-le sa nu va mai tulbure munca si sa reciteasca contractul cu atentie, iar in cazul in care continua risca sa ii actionati in instanta pentru nerespectarea clauzelor contractuale (intervin in activitatea dvs si va tulbura activitatea).
Aveti tot dreptul sa folositi netulbuirata acea locuinta.