avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retinere concediu efectuat in plus
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retinere concediu efectuat in plus

Buna ziua! Unui salariat i-am desfacut contractul de munca pentru absente nemotivate, in ultimul stat de plata i s-a retinut suma reprezentand concediul de odihna efectuat mai mult decat i s-ar fi cuvenit. Cum sa inregistrez aceasta suma? I s-a mai imputat un obiect de inventar pe care nu l-a mai restituit. Acesta cum sa-l inregistrez?Mentionez ca salariatul nu a mai dat pe la firma, a plecat in strainatate si nu pot sa-l pun sa semneze poprirea la salariu. Multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: irina_nico09 , utilizator 13:11, 9 Noiembrie 2011
Noi inregistram asa:
-pentru co necuvenit: 641=421 cu suma in rosu pe brut;
-pentru ob. de inv.: 421=461 cu suma ob de inv in baza angajamentului de plata si a notei de constatare
461=% total ob de inv
7581 baza
4427 TVA

Multumesc tare mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar Fodor Ecaterina Fodor Ecaterina In cazul in care lipsa constatata la inventariere a fost imputata si recuperata, cheltuiala este deductibila fiscal sau nu ? (vezi toată discuția)
Minus inventar rodia rodia Spuneti-mi va rog mult, daca se face inventar si se constata minus, pentru a se inregistra in conta trebuie facuta autofactura sau se poate scadea gestiunea in ... (vezi toată discuția)