Buna ziua.
Imi spuneti va rog ce actre trebuiesc pentru schimbarea unui act constitutiv ? Dorim sa ne asociam cu un cetatean strain.
Se poate face acest lucru printro procra facuta pentru un avocat sau trebe sa vina in Romana personal ?
Multumesc.
Ma gandesc ca noul asociat trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere ca indeplineste conditiile impuse de L31 a societatilor com. , specimenul de semnatura , care da pot fi date si in fata notarului , dar cum acesta este cetatean strain trebuie traduse daca le face in strainatate , iar daca este in Romania ce rost ar avea sa mearga la notar ?
Pentru a da declaratia in limba romana, acesta trebuie sa o stie lb romana.
Din cele expuse de utilizator, am inteles ca ar prefera sa nu faca acest drum si oricum banii care ii da pe drum compenseaza cu traducerea actelor.
In cazul unei societati pe actiuni in care actionarii sunt inregistrati in registrul actionarilor si nu la ORC, este necesar sa se depuna de catre un nou actionar(strain) o decaratie de asociat ? Mentionez ca toate cesiunile de pana acum s-au facut numai prin semnarea in registrul actionarilor a transferului proprietatii asupra actiunilor.
Contract cesiune
pinkulin
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de cesiune.
Sintem patru asociati intr-un S.R.L. dintre care unul este cetatean strain.
Am hotarit ... (vezi toată discuția)