avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie pe hotar - acoperisul viitorului bloc va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie pe hotar - acoperisul viitorului bloc va fi deasupra acoperisului meu

problema mea este urmatoarea: stau la casa in bucuresti, iar de curand pe terenul din spatele casei a inceput sa se construiasca un bloc p+2+m. casa mea are decat parter, iar peretele despartitor este pe hotar. Si blocul are peretele tot pe hotar cu o distanta de cativa centrimentri intre cei 2 pereti despartitori. intrebarea mea este urmatoarea: au voie sa treaca cu 50-60cm din acoperis peste casa mea ? mentionez ca apa de pe acoperis nu va cadea pe casa mea



Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 15:30, 11 Noiembrie 2011
Obligati vecinul sa aiba invedere confectionarea si montarea unui jgheab de scurgere cu burlane fara sa va afecteze locuinta D-voastra.
Incaz contrar va fi loc de un litigiul costisitor. Aratatii din start cu ce o sa va deranjeze acest lucru.:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)
Probleme casa pe hotar-geamuri,burlane si streasina Raducu16 Raducu16 Buna ziua, vreau sa stiu daca este legal ca pe o casa aflata pe hotar sa pui: 1. geamuri cu deschidere spre curtea vecina 2.burlanele de scurgere de la ... (vezi toată discuția)
Exista distanta minima acoperis - gard vecin ? cristina cirstian cristina cirstian Buna ziua ! Vecinul a construit o casa la o distanta de 1 m fata de gardul care ne desparte . Acoperisul este la o distanta de 20 cm fata de gard . Ok . Acum ... (vezi toată discuția)