Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie pe hotar - acoperisul viitorului bloc va fi deasupra acoperisului meu

problema mea este urmatoarea: stau la casa in bucuresti, iar de curand pe terenul din spatele casei a inceput sa se construiasca un bloc p+2+m. casa mea are decat parter, iar peretele despartitor este pe hotar. Si blocul are peretele tot pe hotar cu o distanta de cativa centrimentri intre cei 2 pereti despartitori. intrebarea mea este urmatoarea: au voie sa treaca cu 50-60cm din acoperis peste casa mea ? mentionez ca apa de pe acoperis nu va cadea pe casa mea

Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 15:30, 11 Noiembrie 2011
Obligati vecinul sa aiba invedere confectionarea si montarea unui jgheab de scurgere cu burlane fara sa va afecteze locuinta D-voastra.
Incaz contrar va fi loc de un litigiul costisitor. Aratatii din start cu ce o sa va deranjeze acest lucru.:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)
Garaj construit ilegal andrutzu andrutzu Am o mare problema cu vecinii mei,care au refacut un garaj in aceasta toamna la fel de ilegal ca acum 9ani.Atunci cand au facut garajul au scos prin acoperisul ... (vezi toată discuția)