avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa auto pentru pers cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa auto pentru pers cu handicap

Buna ziua,
O persoana cu handicap a achizitionat un autoturism din strainatate pentru care nu a platit taxa de prima inmatriculare,fiind scutita de lege .Acum a donat masina unei alte persoane fizice .Intrebarea este daca cel care a primit masina in urma donatiei trebuie sa achite taxa de prima inmatatrculare .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:05, 15 Noiembrie 2011
Raspunsul este conditionat de lamurirea aspectului daca cumparatorul a mai achizitionat autoturism in ultimii 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns cat mai urgent! multumesc anticipat alinadrapa alinadrapa Am o nelamurire mare si am nevoie cat de repede de raspuns concret! Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata pe persoana cu handicap. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina pe persoana cu handicap carmen-ioana carmen-ioana buna,matusa mea are un handicap de gradul 2 si sotul ei la fel,are o masina inmatriculata pe numele ei dar care ulterior a vandut-o si nu a radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in legatura cu taxa auto persoana handicap. FronescuAdrian FronescuAdrian Buna ziua de curand am achizitionat o masina si am si adaptat-o pentru handicapul meu cu toate ca masina e automata si eu nu am piciorul stang nu inteleg de ... (vezi toată discuția)