avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna. Am o intrebare legat de indemnizatia pt cresterea copilului. Daca o mama nascut un copil, a stat 2 ani in concediu, revin la servici si dupa 9 luni de la revenire naste un al doilea copil, beneficiaza de indemnizatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:48, 16 Noiembrie 2011
1. Da, va beneficia de indemnizatie pentru CCC2.
2. In cele 12 luni premergatoare nasterii copilului, eligibile pentru a beneficia de CCC2, se iau in calcul lunile in care ati avut salariu precum si lunile in care ati fost in CCC1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie al 2-lea copil dupa concediu fara plata mirikeus mirikeus In acest moment sunt insarcinata cu primul copil urmand sa nasc in mai. Tare mult mi-as dori sa fac si pe al doilea bebe la o distanta de maxim 2 ani ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si de crestere copil nataliaz nataliaz ma aflu in concediu de crestere al copilului pana la varsta de 2 ani din data de 20 decembrie 2010. Daca raman insarcinata in perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind al doilea copil Uana Uana Buna ziua. As dori sa stiu care mai este legislatia privind indemnizatia de crestere pentru al doilea copil. Eu am nascut in martie 2010 si sunt in concediu de ... (vezi toată discuția)