avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu avocati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu avocati

va rog sa-mi spuneti care mai sunt onorariile avocatilor si ce e inclus in pretul respectiv
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 5 Octombrie 2008
Vi s-a raspuns mai mult decat punctual, dar se pare ca nu aveti atata inteligenta pe cat am sperat noi!! Chiar sunteti impertinenta!! Asadar, sa recapitulam: vi s-a cerut atat pentru ca ATATA FACE!!!! si ati mai prins si REDUCERE!! Poate ca asa o sa pricepeti.
Se poate trai fara avocati, dar uite ca asa se face ca atunci cand NU se mai poate trai, sau nu se mai poate deslusi traiul apelati la noi.
As vrea sa va intreb, tot asa, in termeni populari: da de carnat, cartofi, tigari si bautura aveti bani?? Ca si alea, culmea, au un pret, si atata costa- si nu negociati sau nu va simtiti "inselati"!
Iar daca aveti studii universitare, asa cum sustineti, si castigati 700 lei in 2 luni, v-as intreba... cu ce va "ocupati"??
Si v-as mai intreba: daca sunteti atat de inteligenta, ca v-ati fi reprezentat singura, de ce apelati la acest forum??
Nu se crede nimeni buricul pamantului, colegii v-au raspuns cat se poate de oportun si corect, insa i-ati jignit cum ati putut mai mult!!
Sa va fie rusine!!
:offtopic: :rtfm: Interventie moderator
Cred ca este timpul sa puneti capat discutiilor offtopic si atacurilor la persoana.
Pe forumul Avocatnet se discuta ideea si nu persoana.
Daca o persoana v-a nemultumit si doriti sa porniti o discutie pe aceasta tema, puteti sa faci acest lucru si fara un atac la persoana, civilizat si argumentat. Chiar daca persoana respectiva a avut / are o atitudine reprobabila, nu se justifica un comportament jignitor la adresa ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
Urgent:avocat apara sot-mandat sau imputernicire av.? dandanaua dandanaua Sotul avocatului este reclamant intr-un litigiu (contencios).Poate avocatul sa-si apere sotul? In ce fel? Cu contract de asistenta si reprezentare juridica si ... (vezi toată discuția)
Propuneri de onorarii minimale la avocati CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Sunt curios sa aflu ce onorarii minimale considerati ar fi corect sa fie aplicate. Unii se tem ca acestea vor deveni litera de lege pentru clienti si ... (vezi toată discuția)