avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice RESPINGERE DOCUMENTATIE ANRMAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

RESPINGERE DOCUMENTATIE ANRMAP

Buna ziua
Daca cineva poate sa ma ajute am urmatoarea speta:
Sunt un SRL care derulez proiecte europene POSDRU. Am proiecte incepute de un an de zile, in care am ales sa fac achizitiile publice in conf cu OUG 34/2006. Am trimis spre verificare la ANRMAP pe www.e-licitatie.ro o doc de atribuire, care mi-a fost respinsa pe motivul ca nu suntem autoritate contractanta.
Am incercat sa vb cu cei de la ANRMAP si le-am explicat ca de un an de zile facem achizitiile potrivit OUG 34.
De asemenea contractul de finantare a proiectului imi impunea sa aleg la inceput intre OUG 34 si Instructiunea 26, emisa de AMPOSDRU.
Ati mai avut o situatia similara?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 17:17, 17 Noiembrie 2011
Din ce descrieti dvs. cred ca va incadrati si puteti organiza cf. OUG 34 in baza art.8 lit.e).
Solicitati pdv scris de la cei cu care ati incheiat contractul de finantare si de la ANRMAP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii ong-uri fundatie - fonduri structurale europene Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Fundatiile care au proiecte FSE cum achizitioneaza produse/servicii. Pana acum cei de la ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)