Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si data de sfarsit suspendare=18.11(ultima zi de concediu fara plata)
19 si 20.11 este perioada de week-end.
Cu ce data ii operez incetarea suspendarii in revisal?
Multumesc frumos!
nu pot sa mai fac vreo corectie sau anulare suspendare,adica nu-mi apare nimic daca ma duc pe anulare,incetare,corectie,nu-mi apare in partea de jos nimic(nume asalariat etc).nu stiu unde gresesc.
)
salariatul apare activ.
pe rapoarte/raport per salariat/intervale suspendare/imi apar datele operate initial adica 01.07-05.09.ieri am operat incetarea suspendarii cu data de 05.09,dar nu am transmis la itm.ce mi se pare ciudat sau nu stiu ce sa mai creddaca ma duc pe suspndare/lista contracte/suspendare contracte imi apare suspendarea ca intervale 15.05.2012-15.05.2012,sau asta nu are relevanta,contractul fiind activ.nu mai inteleg nimic.
buna dimineata,
in raport per salariat data suspendarii apare 01.07-05.09,dar pe suspendare apare data de 15.05-15.05(cred ca aici scrie data cand isi produce efectele suspendarea).daca modific aici intervalul suspendarii,cand salvez imi da eroare si imi spune ca exista incetarea operata cu o data ulterioara suspendarii si nu pot salva si ramane intervalul 15.05-15.05.
nu iteleg de ce nu mai pot face nimic altceva,anularea incetarii suspendarii.nimic.