va rog sa-mi spuneti daca pot face cumul de salar cu pensie si care sunt veniturile maxime cand se poate face acest cumul.Sunt asistent medical,am 59 ani, si vreau sa beneficiez de O.U. 144 din 28/10/2008. multumesc.
Domnule Carp, eu sunt o persoana serioasa. Argumentele mele sunt prevederile legale.
Eu ii respect pe cei care lucreaza in casele de pensii, insa ii respect pe cei care lucreaza bine. Despre cei care nu cunosc legea sau despre cei care o incalca in mod voit apreciez ca nu este cazul sa tastez nici macar o litera.
Ati prezentat doua cazuri de incalcare flagranta a prevederilor legale. Sunt convinsa ca organele de control ale CNPP ar fi foarte incantate sa afle mai multe.
Va mai spun doar atat: nu toate casele de pensii incalca prevederile legale. Asa ca sunt situatii in care "timpul nu va va da dreptate".
In discutiile viitoare pe care doriti sa le purtati cu mine am rugamintea sa-mi prezentati argumente legale. Alte aspecte nu ma intereseaza, in primul rand pentru ca suntem pe un forum de discutii juridice.
Cu toata stima D-na Pintea,seriozitatea D-voastra nu intra in discutie.Toate postarile au argumente juridice.Din contra,eu sunt acela am dat un sfat fara acoperire juridica.Este greseala mea,pe care mi-o asum.Imi cer scuze pentru ea.V-am inteles mesajul.
In cazul de fata ati spus:
-Pensie anticipata partiala la 60 de ani
-Pensie anticipata oricand
Lamuriti-ma.
Din acest motiv am pus intrebarea:
Care este conditia de varsta pentru pensia anticipata si anticipata partiala pentru asistentii medicali ?