va rog mult si daca se poate cat mai repede sa-mi spuneti daca maine , vineri se inregistreaza acte aditionale la Itm Bucuresti. stiu ca vinerea nu inregistreaza contracte de munca, dar de acte aditionale chiar nu stiu..... am un act adit cu 01.10 si maine treb sa-l inregistrez
:)
Desi am deviat de la subiectul initial, iti pot spune ca nu putem generaliza in ceea ce priveste corectitudinea si profesionalismul pentru toti inspectorii de la ITM .... ;)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri , acum am altceva neclar:
1) intr-un cim incheiat in 2005 zilele de co erau ca nr 20 lucratoare
2) in cazul concedierii pe motiv de restrangere a activitatii preavizul 15 zile lucratoare .
-salariatului care primeste in 01.10.2008 aceasta instiintatre de concediere , cum i se vor lua in calcul in decizie zilele de co cate efectuate cate ramase? (20 sau minim 21 ?) si cele de preaviz? ( acum stim ca sunt prevazute 20 zile lucratoare in cazul concedierii deci???
I se vor lua in calcul 21 de zile lucratoare pentru CO, iar preavizul in cazul concedierii este de 20 de zile lucratoare.
@nikol_ilea
De la 01. august.2008 s-a dat aceasta dispozitie, este chiar afisata la sediul ITM-ului.
Sunt totusi inspectori care mai trec cu vederea acest lucru.
Cartea de munca
ancadaniela75
Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)