transport international de marfuri- livrare ex works- transportator angajat de cumparator.
intrucat vanzatorul nu a intocmit corect docum CMR - marfa a fost confiscata in vama si vanduta la licitatie.
cumparatorul nu apare nicaieri pe documente.
livrarea fiind agreata ex works - asat inseamna ca furnizorul va emite factura pt marfa respectiva desi marfa nu a mai ajuns la cumparator? din vina furnizorului care nu a intocmit documentele corect....
Cand ati semnat/primit factura trebuia sa verificati detaliile inainte sa platiti.
Nu se face plata cand nu aveti nici o dovada care sa ateste ca dvs. ati facut-o.
Practic, in factura apare altcineva, dar dvs. ati platit pt acesta.
factura nu a fist platita!!!! factura nu va fi platita !!! la un eventual litigiu vom ajunge sa ne judecam si cu furnizorul si cu transportatorul , ficera avand partea sa de vina.
eu ce vina am ca furnizorul a emis gresit documentele? eu ce vina am ca transportatorul a preluat marfa fara sa verifice actele? mai mult sunt prejudiciata prin neajungerea marfii la destinatie, aveam nevoie de acea marfa.
plus ca marfa a fost confiscata de comisarii garzii fin si vanduta la licitatie deci nu am ce sa recuperez . va imaginati ce abuz - vanzarea la licitatie s-a facut la jumatate de ora dupa verificarea tirului - ulterior au intocmit si actele .
Tva extracomunitar
stegeran
Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)