Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. Imi mut activitatea din orasul C in Bucuresti .
Trebuie sa inregistrez contractul de inchiriere pe cabinet, si Asociatia imi spune ca am nevoie de acordul vecinilor. Ca PFA am nevoie de acest acord?
Cand m-am inregistrat in 2002 la Adm . Financiara , nu mi-a cerut nimeni acordul vecinilor.
Eu sunt PFA, nu societate comerciala si nu am personalitate juridica.
Poate sa-mi dea cineva informatii clare?
Va multumesc!
PS:
Am buletin in sectorul 6 iar spatiul este in sectorul 3.
De la Admin Financiara a sect 3 , unde ar trebui inregistrat contractul, mi-au spus ca trebuie sa mut activitatea acolo unde am buletinul, adica in sector 6.
Buna,
Anul trecut am incercat sa ma fac si eu PFA si a trebuit sa merg la administrator si la vecini pentru semnaturi. Intre timp m-am razgandit si nu mi-am mai infiintat PFA-ul.
Recent mi-am infiintat SRL, in apartamentul unde domiciliez si am reluat povestea cu umblatul pe la vecini.
Dupa toata experienta asta pot sa-ti recomand sa te duci cu minim 3 semnaturi, de preferat la vecinii care sunt si proprietari, iar la chiriasi doar daca stii ca au contract de inchiriere. In general se cer semnaturile vecinilor afectati direct (2 vertical/2 orizontal). Eu am dus 3 orizontal si 1 vertical si a fost in regula. Nu cred ca sta nimeni sa verifice. Important e sa ai semnatura/stampila administratorului.
Daca nu primeam acordul vecinilor/administratiei eram pregatit sa-mi inchiriez sediu social in cabinetul unui avocat.
Firma srl
dance4_lif3
Buna!As vrea sa stiu ce acte mi-ar trebuii pentru o firma SRL si daca pot preda dans fara sa am probleme si cat m-ar costa infiintarea firmei????va multumesc ... (vezi toată discuția)