avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa de la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa de la locul de munca

Salut. lucrez la o firma si as vrea sa nu ma mai prezint la locul de munca din anumite moltive. ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:08, 27 Noiembrie 2011
eu1001 a scris:

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce articol din CM prevede citatul bolduit din ultimul paragraf scris de dvs.( singurul, de altfel:)).
o zi buna!



Art.29 C.mun.
.........
(4) Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara ioana5050 ioana5050 Buna ziua! Am fost angajata printr-o companie de recrutare si imprumutata unei alte companii. Ieri mi-am semnat demisia cu prezviz de 8 zile lucratoare asa cum ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - desfacere contract de munca laryysa laryysa trebuie sa fac o fisa de desfacere a contractului de munca in urma incalacarii unui art din Codul Muncii si nu stiu de unde sa incep....am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile Secretara7 Secretara7 Unde scrie in Codul Muncii ca daca salariatul nu-si indeplineste obligatiile, adica daca angajatul refuza o anumita munca si din cauza aceasta firma pierde un ... (vezi toată discuția)