avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cauciucuri de iarna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cauciucuri de iarna

Am si eu o curiozitate ,am auzit niste lucruri interesante spun eu si sunt curios,poate politia rutiera sa te amendeze daca nu ai cauciucuri de iarna?
Cel mai recent răspuns: raul_bonea , utilizator 10:18, 28 Noiembrie 2011
Nu are rost sa ma contrazic cu dvs. dl. Frujina.
Am mentionat destul de clar actul normativ

Este normal ca un conducator auto sa cunoasca ce drepturi are. Astfel, politia din exces de zel nu poate sa faca abuzuri.
Daca studiati actul normativ o sa vedeti despre ce este vorba.
O seara buna,
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
TDorina, utilizator
Pana la urma,care era tema acestei discutii?Ce drepturi are utilizatorul,un eventual abuz al politiei rutiere sau cine aplica sanctiunea?Sa cred ca va erijati intr-un substitut al utilizatorului?
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
@TDorina mersi de raspuns!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelope de iarna Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. Anvelopele de iarna pentru autoturisme trebuie obligatoriu montate acum cu 1 noiembrie (asa zicea ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie! ionutpiscot ionutpiscot buna seara,cine poate sa mi spuna si mie cum sta treaba cu anvelopele de iarna?daca nu e zapada se da amenda in cazul in care nu am pe masina anvelope de ... (vezi toată discuția)
Bună seara, soțul meu lucrează ca și agent vânzări iar ... Madalina911 Madalina911 Bună seara, Soțul meu lucrează ca și agent vânzări iar firma nici măcar acum nu i-a pus la dispoziție anvelope de iarnă. În cazul în care îl ... (vezi toată discuția)