avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noi modificari de vineri 25 noiembrie 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noi modificari de vineri 25 noiembrie 2011

Au aparut noi modificari in Revisal.Din cate vad eu acum se pot introduce sporurile si procentual,asa cum sunt prevazute in Contractele de Munca.Dar stie cineva cum procedam,la descarcarea noului program?Dupa site-ul www.inspectiamuncii.ro am descarcat Specificatiile tehnice privind intocmirea si transmiterea REVISAL -ului versiunea 2.4 din 25 noiembrie 2011.Sunt 80 de pagini si nu pricep mai nimic.Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? Am dat telefon la ITM si am intrebat daca se tine vreun seminar, sau curs de intocmire si transmitere Revisal, dupa ultimele modificari.Mi s-a spus ca se va organiza curs de "Relatii de munca",si in cadrul lui se va vorbi si despre Revisal.Eu am cursul de inspector personal,pe Relatii de munca.O sa-l fac de cate ori apar modificari?
Cel mai recent răspuns: romanik , utilizator 12:20, 28 Noiembrie 2011
Deocamdata este doar propunere, eu asa am citit.
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
lity, utilizator
În data de 10 noiembrie 2011 s-a publicat Hotărârea de Guvern nr. 1.105/2011 prin care se modifică prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011. Drept urmare, Inspecţia Muncii va publica o nouă versiune a specificaţiilor tehnice de completare a registrului precum şi a aplicaţiei Revisal.
Inspecţia Muncii publică spre consultare specificaţiile tehnice de completare a registrului, în conformitate cu aceste modificări. Documentul se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Versiune noua revisal luna noiembrie? draganmariana draganmariana Daca in noiembrie au aparut modificari la Revisal( conform H 1105/2011) , cum se completeaza modificarile in revisalul din august. Mai precis , am o societate ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 zdanut zdanut registrul salariatilor pentru cei ce nu au program special pentru salarii (vezi toată discuția)
Revisal Raluca Gorun Raluca Gorun Buna dimineata, Am intels ca pana la sfarsitul anului se pot folosi ambele variante de revisal. In acelasi timp am citit ca nu se mai poate folosi varianta ... (vezi toată discuția)