avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM dupa fuziune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM dupa fuziune

Dupa fuziune, societatea are doua 2 activitati: constructii drumuri si comert.
CCM ce salariu minim va prevedea in Grila de salarizare: min.pe comert - 590 ron, sau 570 min. pe constructii?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:22, 7 Octombrie 2008
tudorvaleriu a scris:

@namiru
Vedeti ca de problema intocmirii si verificarii legalitatii CCM nu se ocupa ITM ci Directia de Munca si Protectie Sociala.


Cand inspectorii ITM vin in control, ma refer la mine la societate, verifica si CCM, in sensul inregistrarii lui la Directia de munca si solidaritate sociala, amendamentele facute de acestia, respectarea grilei de salarii, etc.

Nu inceteaza cim ale salariatilor, deoarece, asa cum a precizat foarte bine dl. Elis, se protejeaza salariatii, nu se permit concedieri colective in astfel de cazuri.
M-am grabit cu raspunsul scuzati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul aditional nr. 744 / 12.01.2009 ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua. Solicit ajutor cu privire la o problema cu privire la acest act aditional la contractul colectiv de ramura constructii. Am intocmit decizia de ... (vezi toată discuția)
Legea dialogului social,negociera ccm samir69 samir69 Buna seara,va rog respectuos sa-mi raspundeti la o mica intrebare.Daca dupa declansarea negocierii CCM la nivel de unitate ,in prima sedinta avuta un sindicat ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv la nivel national ramura constructii carmen crenguta carmen crenguta buna ziua tuturor, as dori o parere din partea voastra in urmatoarea problema: daca o firma face parte din ramura constructii e obligata sa respecte salariul ... (vezi toată discuția)