avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot ataca in instanta?
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot ataca in instanta?

cum pot ataca o hotarare data de o judecatorie pentru incuviintare silita,deoarece a fost ceruta incuviintarea executarii silite la o alta judecatorie fata de unde am eu domiciliul???
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 13:48, 8 Decembrie 2011
Nu puteti ataca sentinta. Formulati contestatie la executare silita impotriva tuturor actelor de executare intocmite in dosarul executorului judecatoresc in care se include si incuviintarea . Nu vad prejudiciul ce vi s-ar aduce din asta , nu va sfatuiesc sa faceti o astfel de contestatie ,puteti pierede si platiti cheltuieli de judecata. Daca stiti ca aveti o datorie, mai bine o platiti nu mariti debitul.
....problema este ca nu mai am nimic de plata catre acel debitor si persista in a ma scoate dator.Intreb pentru ca "creditorul"a cerut incuviintarea executarii silite la sediul lui ,nu la sediul meu!Desfiintand dosarul de executare care are greseli de procedura imense,castig timp in se solutiona dosarul penal care i l-am deschis executorului si apoi poate se sesizeaza cineva din conducere ca acest executor are ceva cu mine si sisteaza executarea
Detaliati modalitatea prin care Desfiintand dosarul de executare silita
Chiar daca ati promovat plangere penala impotriva executorului judecatoresc, nu exista garantia unei solutii favorabile dvs.
Nu ati precizat concret ce are executorul judecatoresc cu dvs si sub incidenta carui articol de cod penal ati incadrat dvs faptele acestuia
buna ziua,plangerea penala pentru EXECUTORUL BANCAR a fost depusa pentru incalcarea 246,289,291,292 Cod Penal....cred cu tarie ca se va solutiona in favoarea mea pentru ca este incalcat in mod repetat CPC si executorul s-a folosit de niste documente false in instanta,apoi executa un alt numar de dosar decat cel care i l-a incuviintat instanta,apoi incuviintarea executarii silite este data de o instanta necompetenta(de la domiciliul creditorului), nu al debitorului.....oricum sunt nereguli majore si in procedura executarii silite aplicata de acest executor(cred ca o face dupa un CPC inventat de el).
Referitor la desfiintarea dosarului de executare,eu inteleg ca odata cu desfiintarea dosarului de executare ,acest dosar trebuie desfiintat...drept pentru care creditorul trebuie sa obtina o alta incuviintare (de la instanta competenta),si sa curga toata procedura legala in continuare,...in tot acest timp se va solutiona si plangerea penala si atunci voi demonstra ca nu am de achitat nici un debit catre acest creditor.
Cu executorul bancar am o problema personala ce nu o pot arata aici .....cred ca m-am facut inteles....suntem in Romania si ....asta este!!!!
1-Executarea silta poate fi suspendata ,pentru motive intemeiate
2-Daca ati apreciat ca in instanta au fost utilizate documente false de ce nu ati solicitat instantei sa ia act ,astfel incat in temeiul art 183 Codul de procedura civila sa fie suspendata judecarea cauzei pana la verificarea documentelor?

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Anularea incheierii de incuviintare a executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, ce mai faceti? Doresc sa contest incuviintarea executarii silite pe motiv de necompetenta teritoriala. Ma puteti ajuta cu un sfat in sensul ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)