avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum pot ataca in instanta?
Discuție deschisă în Executare silită

cum pot ataca in instanta?

cum pot ataca o hotarare data de o judecatorie pentru incuviintare silita,deoarece a fost ceruta incuviintarea executarii silite la o alta judecatorie fata de unde am eu domiciliul???
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 13:48, 8 Decembrie 2011
am facut si asta,mai exact am trimis si bancii o adresa sa-mi comunice,mie,garant ipotecar,persoana fizica,cat mai am de plata si din ce se compune.....nici in ziua de astazi nu am primit un raspuns.....in schimb cer o valoare exorbitanta,prin publicatia de vanzare,.....nu au nici acte intocmite corect,conform regulilor privind executarea silita,...dar ca sa pot opri continuarea executarii instanta dispune o suma de 10% dintr-un debit inchipuit,debit dat de executorul bancar ,.....asa pur si simplu printr-o adresa,nici macar nu arata din ce se compune suma,....dar eu stiu,sunt dobanzi si penalitati,care nu trebuiau calculate deoarece Debitoarea a intrat in insolventa!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta de executate Smarandache Smarandache Incuvintarea executarii silite se face doar la instanta sectorului unde se afla domiciliul debitorul sau si a creditorului ? (vezi toată discuția)
Anularea incheierii de incuviintare a executarii silite ancut75 ancut75 Buna ziua, ce mai faceti? Doresc sa contest incuviintarea executarii silite pe motiv de necompetenta teritoriala. Ma puteti ajuta cu un sfat in sensul ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare Smarandache Smarandache Jud. Sector 3 a incuvintat o executare silita a unei Sentinte in care sectorul meu a fost indicat gresit 3 in loc de 4. Pt. a contesta incuvintarea la ce ... (vezi toată discuția)